Wanneer:
zaterdag 13 mei 2017
Waar:
Kerk

Omschrijving

Op zaterdag 13 mei 2017 van 10 tot 13 uur is er weer een grote rommelmarkt in en bij de protestantse kerk in Gorssel. Buiten staan er bijna 30 kramen met een grote variëteit aan artikelen, in de vernieuwde kerkzaal staan meer goederen dan voorgaande jaren uitgestald en in de Brink worden boeken verkocht en is er gelegenheid voor het nuttigen van koffie, thee en fris met lekkere versnaperingen. Gerrit Nijkamp zorgt met pianospel voor een gezellige sfeer. Buiten is er een gezellig terras ingericht.

RommelmarktKerknwEr zijn weer veel artikelen te koop, zoals boeken, postzegels, cd’s en oude grammofoonplaten, speelgoed en kinderboeken, huishoudelijke artikelen, handwerken, tassen en koffers, elektrische artikelen en ijzerwaren, meubels en lampen, schilderijen en lijsten van schilderijen, bloemen en planten en nog veel meer.
Hebt u voor anderen nog goed bruikbare spullen en wilt u die wel kwijt, bel dan voor het maken van een afspraak over het brengen of halen met Jo Willems (0575 – 492006) in Gorssel of met Ab Preuter (0575 492983) in Epse. Ook is het mogelijk met hen afspraken te maken over het leeghalen van een woning bij verhuizing of overlijden.
De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor het onderhoud en de herinrichting van de kerken in Gorssel en in Epse.

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail