Gorssels KunstKringCafé
Wanneer:
dinsdag 3 oktober 2017
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19 uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek. Er worden ervaringen uitgewisseld en er is een gast met een passie, die ons wil delen in zijn of haar verhaal.

Architect Marc a Campo
Dinsdag 3 oktober a.s. is architectuur het onderwerp van gesprek. De Gorsselse architect Marc a Campo vertelt ons wanneer naar zijn mening architectuur kunst is en ook waarom hij het zo boeiend vindt om mooie gebouwen te ontwerpen. Daarbij neemt hij ons mee langs moderne monumenten in Gorssel uit de eerste helft van de 20ste eeuw, gebouwd door bekende architecten als Jansen, Postel, van Nieukerken, Gantvoort enz.

Het Gorssels KunstKringCafé krijgt naam
Naast de vaste kern stappen steeds meer GKK leden en inmiddels ook hun introducés en belangstellende niet-leden over de drempel. Het zijn dan ook niet de eerste de beste sprekers die er hun passievolle talent openbaren en dat maakt nieuwsgierig. Zoals in september het spannende verhaal van kunstschilder Fred ten Tusscher!

Ook niet leden van de GKK
Ook niet-leden van de Gorsselse Kunstkring zijn welkom!
Een kleine donatie wordt bestemd om de genode gast te waarderen met een presentje.
Consumpties zijn voor eigen rekening. Wie wil kan na afloop bij de maaltijd aanschuiven.

 

 

GKK trio_KunstcafeTransGR

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail