Wanneer:
dinsdag 5 september 2017
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Dinsdagmiddag 5 september is schrijfster Marjan Berk te gast bij De Borkel Sutfene. Marjan Berk leest voor uit haar nieuwste succesvolle boek Flip, een boek over rouwverwerking en zingeving. Marjan Berk: "Het is geen zwaarmoedig boek. Er valt ook het nodige te (glim)lachen."

MarjanBerkIn Flip beschrijft Marjan Berk hoe Duifje samenleeft met de as van haar gecremeerde man, Flip. Ze bewaart zijn as in een zilveren cocktailshaker en neemt hem overal mee naartoe, voert gesprekken met hem en vraagt hem regelmatig om raad. Voor haar is Flip niet dood, juist springlevend, en dichterbij dan ooit.

Berk staat bekend als de koningin van het korte verhaal en weet altijd feilloos de finesses van het dagelijks leven bloot te leggen, waarin altijd ruimte is voor humor én zelfspot

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene en Fit-Art. In de voorverkoop kunt u voor € 6,= entreekaarten kopen bij kantoorboekhandel Bechtle in Gorssel, Graafschap Bibliotheken Gorssel en in het Restaurant De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 – 12 97 06 42 of

Aanvang 14.30 uur

  

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail