Lange titel:
Creatieve Kerstmarkt

Creatieve Kerstmarkt
Wanneer:
zondag 10 december 2017
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

KerstmarktTrefpunt8-12-13 1Op zondag 10 december is er bij ’t Trefpunt van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse creatieve kerstmarkt. Binnen en buiten staan ongeveer 50 kraampjes opgesteld en daarin bieden de standhouders hun zelfgemaakte kerstartikelen en andere sfeerartikelen te koop aan, of kunnen jong en oud zelf artikelen maken. Er is een ruime keus uit allerlei kerstartikelen zoals bloemstukjes, kaarten, speelgoed en sieraden, maar ook shawls, mutsen en vogelvoerbakjes. 
De markt is niet commercieel en is gratis toegankelijk. 

Buiten verkoopt ’t Trefpunt weer haar overheerlijke versgebakken oliebollen. Binnen kunt u terecht voor glühwein, warme chocolademelk met slagroom en eigengemaakte erwtensoep. 

Voor de jeugd zijn er twee verschillende activiteiten. Zij kunnen met scouts van de Kompasnaald broodjes bakken en voor de wat oudere jeugd zal de IJsselgroep iets speciaals doen: “vuurwerk op de gevoelige plaat”. Hierbij worden lichteffecten gefotografeerd.

Vanaf ’t Trefpunt start die ochtend een winterwandeltocht georganiseerd door Wandelvereniging Gorssel. Zie aparte aankondiging in de agenda op Gorssel.nl.

   

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail