Wanneer:
zaterdag 16 december 2017
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Popkoor Swing Coöperation en de Isseltaler Musikanten geven samen een kerstconcert in Gorssel. Het Trefpunt krijgt een gezellige kerstsfeer en de stemmige klanken van koor en orkest gaan klinken in een afwisselend programma, waar naast kerstrepertoire ook Egerländerblaasmuziek te beluisteren zal zijn.

Isseltaler Musikanten
SwingCoop en_IM_KerstDe 'Isseltaler Musikanten' werd 40 jaar geleden opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. Hier ligt ook de oorsprong van de naam van het orkest: IJsseldal. De dit jaar aangetreden nieuwe dirigent Cyrille van Poucke heeft met het orkest voor dit kerstconcert een mooi programma voorbereid. Diverse nieuwe werken zullen de revue passeren; daarnaast zullen verrassend mooie kersttitels ten gehore worden gebracht.
Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Gedurende haar bestaan is de blaaskapel uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische Egerländermuziek.

Swing Coöperation
Popkoor Swing Coöperation (opgericht in 2010) bestaat uit ruim 45 muzikale mannen en vrouwen uit Gorssel en de nabije omgeving. Het koor staat onder de leiding van dirigente Juliette Dumoré en wordt muzikaal ondersteund pianist Johan Bakker.

Waar en wanneer?
‘Kerstconcert met Swing en Schwung’ wordt gehouden op zaterdag 16 december 2017 in Sport- en Cultureel Centrum 't Trefpunt aan de Molenweg 53-55 te (7213 XD) Gorssel. De aanvang is 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij ’t Trefpunt. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten (zie hieronder) te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon. U kunt ook kaarten bestellen per e-mail  

 

 

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail