Wanneer:
dinsdag 2 januari 2018
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Van harte welkom bij het Gorssels KunstKringCafé

Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar op de eerste dinsdag van de maand in Eetcafé De Hoek voor een geanimeerd gesprek, het uitwisselen van ervaringen en tips en een goed glas. Het volgende kunstkringcafé wordt gehouden dinsdag 2 januari 2018 (van 17.00 – 19.00).

Kunstschilderes Agnes Oolthuis-Weelink
agnesoolthuisweelinkfotokunstkringcafé2jan2018De inspirerende gast is deze keer de bekende Gorsselse kunstschilderes Agnes Oolthuis-Weelink. Onder andere aan het hand van een aantal van haar schilderijen wordt zij geïnterviewd over haar achtergrond, haar verrassende werkwijze en kleurenleer en vooral ook haar bijzondere fascinatie voor ‘het spel van licht en reflectie’. Kom ervaren hoe het samengaan van een vrije geest en straffe discipline tot (in de kunstwereld) opmerkelijke resultaten leidt. Daarbij maken we uitstapjes naar Mark Rothko en Gerhard Richter.

Ook niet-leden welkom
Steeds meer leden van de Gorsselse Kunstkring weten inmiddels de weg naar het kunstcafé te vinden, maar ook niet-leden van de Gorsselse Kunstkring zijn van harte welkom!
Uw kleine donatie is bestemd om de uitgenodigde gast te waarderen met een presentje. Consumpties zijn voor eigen rekening. Na de borrel is er de gelegenheid met elkaar en de gast de veelal zeer geanimeerde maaltijd te gebruiken.

  

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail