Lange titel:
Gorssels KunstKringCafé

Wanneer:
dinsdag 6 februari 2018
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19 uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek. Er worden ervaringen uitgewisseld en er is een gast met een passie, die zijn verhaal wil delen met de belangstellenden

Staal 2Pien Pon - Museum STAAL

PienPonDinsdag 6 februari is Pien Pon, initiatiefneemster van Museum STAAL, te gast bij het GKKCafé. Liefde voor het landschap, de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek bracht de Almense Pien Pon ertoe een plek in te richten waar wat te beleven valt. Museum STAAL tegenover, u weet wel, ‘t Almensch kerkje’ laat je kennis maken met het land van Staring. De veelzijdigheid van landbouwkundige en dichter A.C.W. Staring, heer van de Wildenborch, is een prachtig uitgangspunt om de Achterhoek in al haar facetten te tonen.

Leden en niet-leden
Iedereen is van harte welkom bij De Hoek van 17.00 – 19.00 uur.
Na de café-bijeenkomst is er gelegenheid tot het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd in het Eetcafé. Consumpties voor eigen rekening en een kleine bijdrage wordt gevraagd om de gast van de maand te kunnen fêteren.

 

 

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail