Lange titel:
Compost- en potgrondactie van De Harmonie

Wanneer:
zaterdag 24 februari 2018

Omschrijving

HarmoniePotgrond325pxSamen muziek maken, dát is natuurlijk de grootste passie van de muzikanten van 'de Harmonie' Gorssel-Eefde. Toch draaien ze ook hun hand niet om voor andere aktiviteiten zoals slepen en sjouwen met compost en potgrond.

Met trekkers en wagens vol zakken met deze tuinbenodigdheden zullen ze op de zaterdagen 24 februari en 10 maart door respectievelijk de Gorsselse en Eefdese straten rijden.
Wat is er nu makkelijker dan deze zware artikelen voor de deur afgeleverd krijgen...? Zodra de lente zich doet gelden kunt u gelijk in de tuin aan de slag.

Woont u in het buitengebied, wilt u er niet speciaal voor thuis blijven of bent u bang de actie te missen dan kunt u nú al bestellen via telefoonnr. 0575-491447 of op .
De compost en potgrondzakken kosten €5,- en bij afname van 10 stuks krijgt u er eentje gratis. Dit jaar zijn er ook weer koemestkorrels in het assortiment. De prijs hiervan bedraagt €17,-.
Met de opbrengst van deze actie zorgt u ervoor dat er nóg meer muziek gemaakt kan worden en “de Harmonie” een gezonde vereniging blijft.

   

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail