Lange titel:
Voorjaarsconcert van de Harmonie met de Politiekapel

Wanneer:
zaterdag 17 maart 2018
Waar:
Ontmoetingskerk Eefde

Omschrijving

Muziekvereniging De Harmonie bestaat dit jaar 110 jaar en dat wordt gevierd met een reeks bijzondere concerten. Voor het jaarlijkse voorjaarsconcert heeft De Harmonie de Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland uitgenodigd.
Dit concert is op zaterdag 17 maart in de Ontmoetingskerk in Eefde.

Politiekapel1PoltiekapelDe avond wordt gevuld met twee blokken leuke en mooie muziek. Allereerst speelt De Harmonie muziek uit fantasyfilms zoals Avatar, Cinderella en natuurlijk Harry Potter. De Politiekapel speelt vervolgens vrolijke en swingende popmuziek met stukken als Fly Me To The Moon en Land Of Make Believe.

Over de Politiekapel
Afrika 16Een muzikale reis van De Harmonie met 'Into Africa' (2016)De Politiekapel Noord- en Oost-Gelderland is het muzikale visitekaartje van de regio. Het fanfareorkest bestaat uit 40 enthousiaste leden die bij de politie werkzaam zijn of zijn geweest en muzikanten uit de wijde omgeving van Apeldoorn en de Achterhoek. De Politiekapel is de muzikale vertegenwoordiger van de politie en wil door middel van muziek aan een goede verstandhouding tussen politie en publiek werken.

Aanvang concert 19.30 uur.
De toegangsprijs is € 7,50 incl. kopje koffie/thee.
  

  

   

Locatie:
Ontmoetingskerk Eefde


Locatie

Ontmoetingskerk Eefde
Locatie:
Ontmoetingskerk Eefde

Omschrijving

Schurinklaan 1, 7211 DD Eefde
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail