Lange titel:
Gorssels KunstkringCafé: Willem Westermann

Wanneer:
dinsdag 1 mei 2018
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19 uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek. Er worden ervaringen uitgewisseld en er is een gast met een passie, die zijn verhaal wil delen met de belangstellenden.
Tijdens het GKKCafé van dinsdag 1 mei  is Willem Westermann te gast en kunnen bezoekers met deze veelzijdig theaterman uit Epse in gesprek: https://willemwestermann.wordpress.com.

Westermann1 kleinWillem WestermannWillem Wie? Tja, wat of wie is hij niet?
Acteur: “Mijn eerste theaterliefde was mime en bewegingstheater. Acteren is trouwens een van de engste bezigheden die er bestaan. Je kunt je nergens achter verschuilen, je hebt letterlijk en figuurlijk niets in handen, je moet het doen met je naakte zelf. En dat is gek genoeg heel moeilijk maar eigenlijk ook het allermooiste wat er is!”
Regisseur: “In vrijwel alle genres voel ik met thuis, variërend van blijspel tot tragedie, van opera tot musical en van klassiek naar experimenteel”. 
Docent. “Ik werk graag met spelers die er plezier in hebben hun acteerkwaliteit te ontwikkelen, ongeacht je ervaring. Wat dat betreft is er weinig onderscheid tussen amateur en professioneel”.
Schrijver, die zowel komedies als serieus drama en scripts en liedteksten schrijft.
Initiator van kunstprojecten: “Af en toe wil ik verder kijken dan mijn theaterneusje lang is. Dan bedenk ik een kunstproject rond een thema, zoals 24uur-geen-TV”.
Westermann2 kleinScène uit De KusDe meest recente productie waar Willem Westermann aan meewerkte was ‘De laatste kus’ in het Kamertheater te Almen. De Laatste Kus is gebaseerd op het gedicht ‘Herdenking’ van de romantische Achterhoekse dichter A.C.W. Staring. Reprise op 25, 26, 27 mei (www.kamertheater.nl).
Eerder bracht hij de geestige komedie ‘Nu even wel’ op de planken met theatergroep Sequoia (Epse) en het indrukwekkende Lysistrata in de Oxerhof.

Kom voor een goed gesprek met een goed glas in goed gezelschap dinsdag 1 mei om 17.00 uur naar De Hoek. Ook niet leden zijn welkom. Consumpties voor eigen rekening en er wordt een kleine bijdrage gevraagd Westermann3 kleinScène uit Lysistratavoor het fêteren van de gast.

 

 

 

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail