Lange titel:
Lezing Steffie van den Oord in De Borkel

Wanneer:
dinsdag 6 maart 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Steffie van den Oord Fjodor Buis kleinSchrijfster Steffie van den Oord (foto: Fjodor Buis)Op dinsdagmiddag 6 maart 14.30 uur is schrijfster Steffie van den Oord te gast bij De Borkel. Zij komt vertellen over haar bestseller ‘Eeuwelingen’, levensverhalen van honderdjarigen in Nederland.’

De mensen die Steffie sprak voor dit boek zijn tussen de 100 en 115: wat is hun geheim? En hoe hebben ze geleefd? Ze overleefden twee wereldoorlogen, zagen de eerste auto’s rijden, en hun levens veranderden radicaal met de komst van koelkast en televisie. Wat is het recept om stokoud te worden? Een borrel? Of elke dag een bord ‘supengortenbrij?
Ook zal Van den Oord vertellen over haar nieuwste boek: ‘Honkvast’. Dat gaat over oude mensen die nooit zijn verkast. Die weigeren hun oude huis te verlaten, al stort het dak in. ‘Ik ga niet tussen al die oude mensen in het bejaardenhuis zitten,’ aldus Riek Uyen (103). Hoe overleven ze in die oude interieurs, in oude panden? En wat houdt hen op de been? Dat levert verrassende verhalen en inzichten op. ‘Aangrijpend,’ aldus een recensie in het AD, waarin dit boek maar liefst vijf sterren kreeg.  

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, Graafschap bibliotheken en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle en in het restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of .

 
Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail