Lange titel:
Springkussenfestival

Wanneer:
zaterdag 3 maart 2018
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

PartyVerhuurDeventer springkussenfestivalgorsseloktober 2.jpgOp zaterdag en zondag 3 en 4 maart is er in ’t Trefpunt een springkussenfestival. De sporthal is voor dit weekend ingericht door Partyverhuur Deventer met veel springkussens, stormbanen en attracties.

Op zaterdag 3 maart tussen 13.00 en 14.00 uur zijn Anna en Olaf uit de Disneyfilm Frozen er ook en op zondag 4 maart tussen 15.00 en 16.00 uur brengen ook Elsa en Olaf een bezoek aan ’t Trefpunt.
Bovendien is de Stichting De Knuffelkonijntjes tijdens het festival aanwezig met een aantal konijnen om te aaien. Deze stichting heeft als doel het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zieke kinderen, dementerende ouderen, personen met een lichamelijke of geestelijke beperking en andere hulpbehoevenden, door hen fysiek in contact te brengen met konijnen. De stichting wil op deze manier bekendheid geven aan deze activiteiten.

Entreekaarten voor kinderen tussen 3 en 13 jaar kosten € 6,-. Kinderen van 0 – 2 jaar en hun ouders mogen gratis naar binnen.

  

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail