Lange titel:
Lezing door schrijver Hugo Hoes

Wanneer:
dinsdag 3 april 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

HugoHoes fotoPabloHoes kleinHugo Hoes (foto Pablo Hoes)Op dinsdagmiddag 3 april om 14.30 uur is schrijver Hugo Hoes te gast bij De Borkel in Gorssel. Hij verzorgt een lezing over zijn boek ‘Fijne familie’. 

Hugo Hoes (1963, Wisch) is redacteur van de VPRO Gids. In 2012 verscheen zijn debuut ‘Fijne familie’. In deze verhalenbundel beschrijft hij op hilarische wijze hoe het is om op te groeien als jongste in een chaotisch gezin van acht kinderen. De Volkskrant gaf ‘Fijne familie’ vier sterren en er verschenen vijf drukken van het boek.
Hugo Hoes zal in De Borkel voorlezen uit ‘Fijne familie’. Ook zal hij vertellen hoe de verhalenbundel tot stand is gekomen en hoe de publicatie en wat daarop volgde zijn leven hebben verrijkt. Daarnaast zal hij enige columns en NRC-Ikjes voordragen. Met alle plezier beantwoordt Hugo vragen en misschien stelt hij zelf ook vragen. ‘Fijne familie’ is deze middag ook te koop, gesigneerd of ongesigneerd.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, Graafschap Bibliotheken en Kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij Bechtle en in het restaurant van De Borkel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of .

 
Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail