Lange titel:
Lezing Yvonne Kroonenberg in De Borkel

Wanneer:
dinsdag 8 mei 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Kroonenberg kleinYvonne KroonenbergOp dinsdagmiddag 8 mei 14.30 uur is schrijfster Yvonne Kroonenberg (Amsterdam, 1950) te gast bij De Borkel in Gorssel. Yvonne Kroonenberg schrijft boeken over de liefde, familiebanden en alles wat er verkeerd kan gaan tussen mannen en vrouwen. Wie kent haar boeken niet ‘Alles went behalve een vent’, ‘Het zit op de bank en het zapt’. Haar laatste boeken ‘Wees blij dat je ze nog hebt’ en ‘God in Amerika’ zullen tijdens deze lezing centraal staan. Vanzelfsprekends is er ruimte voor vragen en wordt u in de gelegenheid gesteld een boek te laten signeren.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, Graafschap bibliotheken en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle en in het restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of .

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail