Lange titel:
Lezing Murat Isik in De Borkel

Wanneer:
dinsdag 5 juni 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Isik kleinMurat IsikOp dinsdagmiddag 5 juni om 14.30 uur is schrijver Murat Isik – winnaar van de Libris Literatuurprijs 2018 - te gast bij De Borkel in Gorssel. Murat Isik brak met zijn roman ‘Wees onzichtbaar’- een overlevingsstrijd in de Bijlmer - door naar het grote publiek.
De lezing gaat over ‘Wees onzichtbaar’ en vertelt het verhaal van Metin, een gevoelige jongen uit Turkije, die op zijn vijfde naar Nederland komt en opgroeit in een onveilige wereld in de Bijlmer, begin jaren tachtig. Samen met zijn moeder en zijn zusje levert hij een wanhopige strijd tegen zijn tirannieke vader, een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich ’s avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader. 

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, Graafschap bibliotheken en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle en in het restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of 

 

 

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail