Lange titel:
Voorjaarsverkoop Tesselschade Arbeid Adelt

Wanneer:
zaterdag 26 mei 2018
Waar:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Tesselschade Arbeid Adelt (TAA) Afdeling Deventer en omstreken houdt haar voorjaarsverkoop op zaterdag 26 mei van 11.00 tot 15.00 uur in Residentie de Roskam, het zalencomplex achter Loetje. 

TAA mei2018GREr worden kwalitatief hoogwaardige met de hand gemaakte producten voor huis en tuin, variërend van o.a. prachtige bridge- en tafelkleden tot windlichten en vogelhuisjes verkocht. De TAA-collectie bestaat uit praktische lifestyle artikelen en leuke cadeautjes voor baby, peuter en kleuter, zoals houten speelgoed en andere hebbedingetjes. Ook dit keer ontbreken de beroemde smockjurkjes en slaaphazen niet en kunt u behalve uit fraaie leren tassen dit keer een keus maken uit een uniek aanbod keramiek van Mariël Buys.

Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) is de eerste vrouwenvereniging in Nederland. Sinds de oprichting in 1871 drijft de vereniging op de inzet van enthousiaste vrijwilligers zonder enige vorm van subsidie. Het is een vereniging van vrouwen voor vrouwen met 28 afdelingen verspreid over het land met ruim 7000 leden. TAA zet zich in voor de economische zelfstandigheid van vrouwen. Onder het motto ”Elck syn Waerom” helpt TAA enerzijds door te steunen met een bijdrage in de studiekosten; anderzijds biedt TAA vrouwen de mogelijkheid handgemaakte artikelen te maken die zonder winstoogmerk worden verkocht.
TAA wil daarmee bevorderen dat handwerktechnieken worden bewaard.

Meer overt TAA: www.tesselschade-arbeidadelt.nl 

  

  

Locatie:
Residentie de Roskam


Locatie

Residentie de Roskam
Locatie:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Residentie de Roskam is het zalencomplex van Loetje Gorssel
Eigen ingang aan de zijkant (naast museum)
Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel
Telefoon: 0575 -760199

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail