Lange titel:
Raad in gesprek over Kadernota 2019

Wanneer:
maandag 11 juni 2018
Waar:
Bibliotheek

Omschrijving

De gemeenteraad van Lochem nodigt inwoners en organisaties uit om in gesprek te gaan over de toekomstige plannen van de gemeente. Dit doet de raad met twee informatiemarkten: één in de bibliotheek van Gorssel en één in de hal van het gemeentehuis van Lochem. Beide bijeenkomsten zijn op maandagavond 11 juni om 19.30 uur en duren een uur.

De raad wil graag met inwoners en organisaties spreken over welke onderwerpen zij voor de komende jaren belangrijk vinden voor de gemeente Lochem. Gedurende een uur kunnen geïnteresseerden binnenlopen en in gesprek gaan met de aanwezige raadsleden. Bij beide bijeenkomsten zullen raadsleden van alle politieke partijen in de gemeenteraad aanwezig zijn.

Kaderbrief 2019
De raad wil de suggesties van inwoners graag meenemen bij de behandeling van de kaderbrief. In de kaderbrief staan de plannen van de gemeente voor 2019. Een week later, 18 juni, gaat de raad met het college in gesprek over de kaderbrief op de Politieke Avond. Die avond is openbaar toegankelijk, begint om 19.00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis. Op maandagavond 2 juli wordt de kaderbrief behandeld in de raadsvergadering en op maandagavond 9 juli besluit de raad over het vaststellen van de kaderbrief. Meer informatie over de kaderbrief vindt u op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl

 

Locatie:
Bibliotheek


Locatie

Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en
is onderdeel van Graafschap Bibliotheken.
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website Graafschap Bibliotheken - pagina Gorssel

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail