Lange titel:
Optreden Shantykoor ‘Op koers’ bij De Borkel

Wanneer:
maandag 25 juni 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

ShantyOpKoers kleinShantykoor 'Op Koers'Op maandag en dinsdag 25 en 26 juni organiseert De Borkel de jaarlijkse wandeltweedaagse. Een groot aantal bewoners wandelt met een familielid, mantelzorger of vrijwilliger in de omgeving van het mooie Gorssel. De bewoners genieten altijd van deze avondwandelingen.

De maandag 25 juni wordt de wandelgroep bij thuiskomst opgewacht door het Shantykoor ‘Op koers’. ‘Op koers’ zingt met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen en woeste stormen. 
Bewoners uit de buurt worden van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Bij mooi weer wordt het concert gehouden op het voorplein van De Borkel. Neemt u zelf een stoel mee? Bij slecht weer is het concert binnen bij De Borkel, maar dan is het aantal plaatsen beperkt.
Het optreden begint rond 19.45 uur en zal ongeveer een uur duren. Voor bewoners uit de buurt bestaat de entree uit een vrije gift. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van Gerrevink, medewerker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: en 06-12 97 06 42. 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail