Lange titel:
Verhalenaovend bie de Keihave in Gorssel

Wanneer:
zaterdag 4 augustus 2018
Waar:
Gorssel

Omschrijving

Keihave kleinVijvertuin De Keihave

De tuin De Keihave is al enige tied eslotten veur publiek, maor de familie ten Have hef veur ons op 4 augustus een uutzondering emaakt. Wieleu bunt ze dan ok zeer erkentelijk, dat ze bereid bunt ons nog een kere te ontvangen. Dissen aovend kön ie dus neet alleen genieten van mooie verhalen, maor ok van de prachtig angelegde tuin.
Ok disse kere hebt wie weer dree veurdragers op dree verschillende podia.

Herman Veldsink (Warnsveld) is geboren in de gem. Hardenberg. Hee hef joren in ’t onderwies ewarkt en hee schrif verhalen veur De Moespot onder ’t pseudoniem “Mans oet Warnsveld”. 

Herbert Leerink (Varik) is geboren in Aalten en nao joren in ’t westen te hebben ewoond is hee in Varik neer-estrekken. Hee is een geboren verteller, stuurt regelmaotig copy naor De Moespot en hef ok al een kere met een verhaal in Flonkergood estaon.

Diana Abbink (Winterswiek/Meddo) is een echte Winterswiekse. Zee schrif neet allene verhalen en columns maor gif ok presentaties aover de Nedersaksische taal. Baovendien  is zee veurzitter van Dialectkring Achterhook en Liemers.

De aovend begint um 19.30 uur (open vanaf 19.00 uur) en duurt tut 21.30 uur. Bie slech weer wodt de veurdrachten binnen ehollen.
De entreepries bedraeg € 8,00 p.p. (is incl. 2 koffie/thee). Niet-leden bunt ok van harte welkom!

 

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail