Lange titel:
Lezing Jan Siebelink bij De Borkel

Wanneer:
maandag 3 september 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Siebelink Jan Sacha de Boer 003 kleinSchrijver Jan Siebelink (foto Sacha de Boer)Op maandagmiddag 3 september om 14.30 uur is schrijver Jan Siebelink te gast bij De Borkel in Gorssel. Jan Siebelink veroverde met zijn roman ‘Knielen op een bed violen’ een uitzonderlijk groot en breed publiek. Momenteel schrijft hij het Boekenweekgeschenk voor 2019.

Het themacafé is voor één keer verplaatst naar de maandagmiddag. Ook de vorm is anders dan gewoonlijk. Jan Siebelink wordt deze middag op zijn verzoek geïnterviewd door Erma Prins. 
Vanzelfsprekend worden zijn boeken ‘Margje’ en ‘De buurjongen’, waarin de auteur terug gaat naar het kwekersgezin Sievez, belicht. Ruben, de zoon uit ‘Knielen op een bed violen’, is in ‘Margje’ een oudere man, die gedurende een lange oudejaarsnacht terugkijkt op zijn leven. In ‘De buurjongen’ uit 2017 maken we kennis met de buren van de familie Sievez. 

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, Graafschap bibliotheken en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij kantoorboekhandel Bechtle in Gorssel, Graafschap bibliotheken Gorssel en in het restaurant van De Borkel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of e-mail 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail