Lange titel:
Lezing: de wondere wereld van dementie

Wanneer:
woensdag 12 september 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Op woensdag 12 september a.s. zal dr. Paul Jansen van de ‘Anneke van der Plaats Foundation’ een presentatie houden over de wondere wereld van dementie. De bijeenkomst wordt georgansieerd door Stichting Welzijn Lochem.

Wondere wereld van dementieDr. Anneke van der Plaats heeft zelf verscheidene keren een lezing gegeven in de gemeente Lochem en haar publiek was steeds weer verrast over de manier waarop zij de ingewikkelde materie van dementie kon ombuigen naar een voor iedereen begrijpelijke. Tevens heeft Anneke ideeën ontwikkeld over de omgang met mensen die dementie hebben.
Anneke geeft zelf geen lezingen meer, maar haar gedachtengoed is te vinden in haar boeken (‘de wondere wereld van dementie’ en ‘de dag door met dementie’) en in de ‘Anneke van der Plaats Foundation’.

De presentatie vindt plaats om 14.00 uur bij De Borkel Hoofdstraat 61A in Gorssel en om 19.30 uur bij Zorggroep Sint Maarten, locatie ‘Gudula’ Oosterwal 18 in Lochem.

We zijn blij met de fijne samenwerking en mooie gastvrijheid van deze partners van Dementievriendelijk Lochem. Voor Mantelzorgers en vrijwilligers is deze bijeenkomst gratis. Beroepskrachten betalen €5,-.

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (60 in de Borkel en 50 voor het avondprogramma) is wordt gevraagd om u vooraf aan te melden. dat kan per emial aan  of telefonisch via 0573-297000.
Gezien het beperkte aantal plaatsen wordt verwacht dat u na aanmelding ook daadwerkelijk komt, of u tijdig afmeldt. 

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail