Lange titel:
Winkelen en mode, speciale koopzondag in Gorssel

Wanneer:
zondag 7 oktober 2018
Waar:
Gorssel

Omschrijving

Zondag 7 oktober presenteren modewinkels in Gorssel hun nieuwe najaarscollecties. Veel winkels zijn op deze zondag van 12 tot 17 uur open en organiseren leuke activiteiten met als thema ‘modeflitsen’.

Modeflitsen7 10 18PosterBij Swits the vintage company aan de Hoofdstraat 35 (tegenover Loetje en de Vullerschool) zijn om 14.00 uur en 16.00 uur modeshows. Op het gezellige pleintje met veel zitplaatsen voor de winkel is een grote salesmarket en een kledingcoach kan u kleur- en style-advies geven onder het genot van een drankje. De dames van Swits heten u van harte welkom.

Bij House of Tweeds aan de Hoofdstraat 36 wordt u opgewacht door flitsende modepoppen in prachtige kleuren en met verfijnde materialen zoals u van deze modezaak gewend bent. Er is een afgevaardigde van Van Laack aanwezig voor het op maat aanmeten van dames­blouses en heren­overhemden in alle gewenste uitvoeringen en met een zeer ruime keuze aan stoffen. Uw op maat gemaakte blouse of overhemd is met 14 dagen klaar.

Bij Goede Tijden aan de Hoofdstraat 41A is het warme truiendag en zijn er veel modeflits­aanbiedingen.
De Cosy Country Store gaat beginnen met een grote verbouwingsopruiming.

Bij Diex aan de Hoofdstraat 48 vindt u een uitgebreide tijdloze collectie meubeltjes, zowel nieuw als vintage. Laat u verrassen in deze sfeervolle winkel, bijvoorbeeld met bijzondere woon­accessoires, nieuwe Italiaanse kleding en mooie vintage kleding.
Aan het Nijverheids­plein heten de dames van Susskind u welkom om de nieuwste najaarscollectie te tonen.

   

   

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail