Lange titel:
Lezing van schrijfster Rosita Steenbeek

Wanneer:
dinsdag 2 oktober 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Op dinsdagmiddag 2 oktober vanaf 14.30 uur is schrijfster Rosita Steenbeek te gast bij De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel. Rosita Steenbeek studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde. Ze debuteerde in 1994 met de roman De laatste vrouw.

rosita steenbeek foto rechtenvrijRosita SteenbeekVele romans volgden, zoals Schimmenrijk, Intensive Care, Ander licht en in 2015 Rose, een familie in oorlogstijd. Ook schreef zij een aantal boeken over Rome, de stad waar ze woont. In 2017 verscheen het essay over compassie Heb uw vijanden lief.

Rosita Steenbeek zal in deze lezing vertellen over haar laatste boek Wie is mijn naaste, over de vluchtelingenopvang op Lampedusa, Sicilië en in Libanon. Ook komen de eerdere boeken zoals Rose, een familie in oorlogstijd, het levensverhaal van haar Duits-joodse grootmoeder Rose aan bod. Verder zal ze aandacht besteden aan Intensive Care over het zware auto-ongeluk dat haar samen met haar moeder overkwam en de periode in ziekenhuis en revalidatiecentrum.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, Fit-Art, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,= entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle, de Bibliotheek Gorssel en in het Restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of e-mail 

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail