Lange titel:
Verteller Gery Groot Zwaaftink in De Borkel

Wanneer:
maandag 1 oktober 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Zwaaftink kleinGery Groot ZwaaftinkOp 1 oktober (Internationale dag van de ouderen) verzorgt Gery Groot Zwaaftink van 14.30 tot 16.00 uur een optreden in De Borkel. 
Gery Groot Zwaaftink is in hart en ziel een troubadour en verhalenverteller. Hij schrijft en zingt zijn liedjes zowel in het Nederlands als in het Achterhoeks dialect en begeleidt zichzelf hierbij op de gitaar. Ook heeft hij een groot aantal verhalen in zijn repertoire. 
Het optreden wordt aangeboden door de kinderen van de ‘zondagsschool’ in Gorssel. Zij hebben het hele seizoen geld gespaard voor een goed doel en hebben dit mooie bedrag dit jaar geschonken aan alle ouderen van De Borkel. Zij overhandigden tijdens de koffie een cheque met een mooi bedrag  aan de oudste bewoner van De Borkel.
Iedereen is welkom bij het optreden van Groot Zwaaftink. De entree voor bewoners uit de buurt bedraagt € 2,50 p.p. inclusief een kop koffie/thee in de pauze. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: en 06-12970642. 

 
Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail