Lange titel:
Kick-Off uitvoering Dorpsplan Gorssel 2018-2023

Wanneer:
woensdag 17 oktober 2018
Waar:
Vullerschool

Omschrijving

Gorssel heeft een nieuw Dorpsplan. De komende jaren gaan de Dorpsraad Gorssel en verschillende werkgroepen aan de slag met de concrete aanbevelingen en acties van het Dorpsplan. Woensdagavond 17 oktober houdt de Dorpsraad een ‘Kick-off’ voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen in een werkgroep. Aanvang 19.30 uur.

DorpsplanCover325Cover van het Dorpsplan 2018-2023Het Dorpsplan kan worden gezien als een routeplanner die door en voor de dorpsbewoners is ontwikkeld. Hierin staat helder omschreven welke richting wij op gaan en worden concrete acties voorgesteld over de onderwerpen:
* Wonen en leven
* Voorzieningen
* Zorg, welzijn en gezondheid
* Verkeer en mobiliteit
* Natuur en landschap
* Recreatie en toerisme
* Sport
* Cultuur
* Economie en ondernemen

Een aantal inwoners heeft zich reeds aangemeld voor een werkgroep. Iedereen die ook belangstelling heeft om mee te doen is welkom tijdens de ‘Kick off’. In een aantal workshops worden de werkgroepen gevormd die het dorpsplan Gorssel 2018-2023 gaan uitvoeren.
De uitvoering van het dorpsplan wordt een proces dat continu in beweging is. Dit wordt gerealiseerd en gecoördineerd door de Dorpsraad en gemeente samen met de inwoners van Gorssel.

Graag vooraf even aanmelden per email naar:   
  

  

 

Locatie:
Vullerschool


Locatie

Vullerschool
Locatie:
Vullerschool

Omschrijving

Basisschool, tevens locatie voor kinderopvang en andere activiteiten
Veldhofstraat 1, Gorssel
  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail