Lange titel:
Lezing Tuinclub Gorssel: vertoning films Ron Peelen

Wanneer:
woensdag 17 oktober 2018
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Tuin kleinTwee films van Ron Peelen bij Tuinclub GorsselOp woensdag 17 oktober vertoont Ron Peelen voor leden en niet-leden van Tuinclub Gorsselt wee van zijn tuinfilms.
Als tuinliefhebber is Ron Peelen vijftien jaar bezig geweest met het realiseren van zijn tuin van ongeveer 600 vierkante meter. In de tuin die hij aantrof bij zijn nieuwe huis waren alleen maar bomen, bomen en nog eens bomen. Ron had geen enkele ervaring met ontwerpen en beplanten van een tuin, maar oefening baart kunst, met zelfstudie en vallen en opstaan is het volgens hem aardig gelukt. Planten vermeerderen vindt hij net als veel tuinliefhebbers een leuke bezigheid en hij brengt dan ook veel tijd door in zijn kas. Ron heeft twee films vervaardigd die hij hierover gaat vertonen.

Film 1, Vierkwartsmaat.  Deze film gaat over de tuin gedurende de vier jaargetijden en laat zien hoe veerkrachtig de natuur kan zijn. Elk jaar lijkt het dat het komende voorjaar helemaal niets wordt, en dan valt het toch nog weer mee.
Na de pauze film 2: Spelen met licht. De tuin in acht dagen van zonsopgang tot zonsondergang in lente en zomer. Planten en bloemen in een vaak iets ander daglicht betrapt.

Aanvang bijeenkomst: 20.00 uur, eindtijd ongeveer 22.00 uur. Zaal open 19.30 uur. 
Informatie: Ruud Venema, tel. 0575-518221, e-mail .

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail