Lange titel:
Lezing van schrijver Bert Wagendorp in de Borkel

Wanneer:
dinsdag 6 november 2018
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Dinsdag 6 november vanaf 14.30 uur geeft schrijver Bert Wagendorp een lezing met de titel ‘Leve de Nieuwsgierigheid’ in de activiteitenzaal van de Borkel. Hij heeft grote bekendheid gekregen door zijn roman Ventoux uit 2013. Het boek werd boek van de maand bij ‘De Wereld draait Door’. Mede hierdoor werd het een bestseller en inmiddels zijn er tweehonderdduizend exemplaren verkocht. Ook de verfilming van het boek trok veel bezoekers.

Bert Wagendorp foto rechtenvrijBert is geboren in de Achterhoek in Groenlo en studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Groningen. Hij werd na zijn studie sportverslaggever bij achtereen­volgens de Leeuwarder Courant en de Volkskrant. Zijn eerste boek was ‘De Proloog’ dat verscheen in 1995. Daarna volgden onder meer de korte verhalenbundel ‘De Dubbele Schaar’, de biografie van Ard Schenk en diverse bundels met columns. In 2015 schreef hij samen met zijn enige dochter Hannah Het Vader-Dochter Boek.

Momenteel werkt hij aan een opvolger van Ventoux, met dezelfde personages en is hij bezig met de research van een boek dat in 2019 moet verschijnen. Een historische roman waarin de emigratie uit de Achterhoek centraal staat en met name de ramp met het schip de Phoenix op Lake Michigan, in 1847.

Informatie
De middag wordt georganiseerd door Sutfene, Fit-Art, de Bibliotheek Gorssel en kantoor­boekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,- entreekaarten kopen bij Bechtle, de Bibliotheek Gorssel en in het Restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 – 12 97 06 42 of  

  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail