Lange titel:
Nieuwjaarsconcert ‘Venetië’ bij De Borkel

Wanneer:
dinsdag 8 januari 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Venetië klein'Acqua alta' (hoog water) in Venetië (foto Wikipedia)Op dinsdag 8 januari kunt u in De Borkel genieten van een klassiek piano­concert door Klaas Bakker, gecombineerd met door de pianist gemaakte film­beelden uit Venetië. 

In dit muzikale programma hoort u muziek van Venetiaanse com­ponisten als Vivaldi en Puccini. Ook ‘buitenlanders’ die zich door Venetië lieten inspireren als Liszt en Mendels­sohn zijn vertegenwoordigd. Een grote verscheidenheid aan composities: onder andere barcarolles (gondel­liederen), Venetiaanse serenades en een vissers­lied worden ten gehore gebracht. 
Venetië is anders dan andere steden: het ademt het ritme van de zee. En daar­mee trekt het miljoenen bezoekers per jaar. In de film­beelden veel aandacht voor het leven op en aan het water: de gon­dels, het ‘acqua alta’, de prachtige palazzi langs het Canal Grande en de nauwe straat­jes, verbonden door tal­loze bruggen. 

Het concert begint om 14.30 uur. Ook buurtgenoten van De Borkel zijn van harte wel­kom. Zij betalen € 2,50 p.p. inclusief een kop koffie/thee in de pauze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van Gerrrevink, mede­werker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: en 06-12970642. 

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail