Lange titel:
Open huis en afscheid van Charmaine bij Flora Inn

Wanneer:
zaterdag 19 januari 2019

Omschrijving

Zaterdag 19 januari is er de hele dag (van 9 tot 16 uur) open huis bij Flora Inn aan het Nijverheidsplein. Deze dag is er 20% korting op het hele assortiment (bloemen, planten, vazen en interieur­artikelen). Charmaine den Adel, lange tijd het vertrouwde gezicht van de winkel, is een tijdje geleden aan een andere loopbaan begonnen. Tijdens de open huis is zij nog een keer in de winkel en schenkt zij champagne (ook alcoholvrij). 

Flora inn LT 14 12 17 5Charmaine den Adel (rechts) en Nicole

Flora Inn is ongeveer 10 jaar gevestigd in Gorssel. Charmaine heeft eerst bij Flora Inn Bathmen gewerkt en sinds enkele jaren in Gorssel. De winkel in Gorssel wordt sinds ongeveer twee jaar geleid door Charmaine's moeder, Jacky Eikmans. De winkel vormde een combinatie met Flora Inn in Batmen, maar Jacky gaat nu zelfstandig verder met de winkel in Gorssel. Daardoor zullen er de komende tijd wat dingen veranderen. De naam Flora Inn blijft hetzelfde.

Jacky en haar vaste medewerkers Nicole en Brigitte en natuurlijk Charmaine heten u van harte welkom op zaterdag 19 januari. 
  

Flora-Inn Bloemisten
Nijverheidsstraat 17
7213 DA Gorssel

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail