Lange titel:
Gorssels Buffet in ‘De Brink’

Wanneer:
woensdag 13 februari 2019
Waar:
De Brink

Omschrijving

SameninGorssel kleinSamen eten in De Brink op 13 februari 2019Gorsselnaren die het leuk vinden om nieuwe - en bekende - mensen te ont­moeten kunnen op woens­dag 13 februari aanschuiven bij het 'Gorssels Buffet' in De Brink (naast de kerk).

Het buffet is een initiatief van ‘Samen in Gorssel’, een groep Gorssel­naren van 15 tot 70 jaar die het leuk vinden om af en toe samen te eten en/of activiteiten te organiseren. De groep is on­tstaan vanuit een transitie-initiatief. Kern­thema’s daarvan zijn onder andere duur­zaamheid en het versterken van sociale cohesie. Het ‘Gors­sels Buffet’ biedt Gorssel­naren de mogelijkheid om op een on­gedwongen manier anderen te ontmoeten. 
Het idee is dat iedereen een gerecht meebrengt voor een gezamen­lijke maal­tijd. Dit kan een salade zijn, soep, een quiche, een stapel pannen­koeken, pasta, een lekker toet­je, of wat dan ook. Iedereen brengt de hoeveelheid mee die zijn/haar gezin normaal gesproken eet. Dit alles wordt samen­gevoegd tot een verrassend buf­fet. Er is altijd genoeg en je eet waar je zin in hebt.  Het is dus ver­rassend wat er op tafel komt en iedereen kan overal aan­schuiven. Aansluitend aan het buffet is er de mogelijkheid om spel­letjes te doen voor wie dat leuk vindt.
Het Gorssels Buffet vindt plaats op woensdag 13 februari 2019 in De Brink in Gorssel; inloop vanaf 17.00 uur, start circa 17.30 uur. Borden, bestek en dergelijke zijn aan­wezig. Er is beperkt mogelijk­heid om ter plekke iets op te warmen. Voor zaalhuur en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden is prettig (), maar hoeft niet.

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail