Lange titel:
Koffieconcert Epse: Renaissance- en barokmuziek

Wanneer:
zondag 24 februari 2019
Waar:
Kerk Epse

Omschrijving

In de reeks koffieconcerten in de kerk van Epse presenteren Sabine d’Hont (diverse blokf­luiten) en Remco Jacobs (gitaar en zang) zondag 24 februari een Engels program­ma  met renaissance- en barok­muziek: Sabine dHont en Remco Jacobs 2 kleinSabine d'Hont en Remco JacobsUpon the wind, blowing through time’. De muziek is van onder anderen John Dowland, Anthony Holborne, Henry Purcell en van gitarist Remco Jacobs.

Remco Jacobs behaalde in 2015 het bachelorsdiploma en in 2018 het master­diploma aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens deze opleiding ontwikkelde Remco zich tot een creatief maker van songs en compo­sities. Tijdens zijn studie lag zijn focus op het bestuderen van vroege barok­muziek (rond 1600) en het leren bespelen van de barokgitaar. Meer over deze singer-songwriter op: www.remco-jacobs.com.

Sabine d’Hont studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservato­rium en een jaar in Italië. Ze gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Canada. Daarnaast volgde ze cello­lessen en speelde ze mee in verschillende oude-muziek­­ensembles. Sabine geeft regelmatig con­certen, als solist en in kamermuziek­ensembles. Meer over deze fluitiste op: www.sabinedhont.nl.

Aanvang 11.30 uur.
Open en koffie vanaf 11.15 uur.
Entree € 10 incl. koffie.
 

Locatie:
Kerk Epse


Locatie

Kerk Epse
Locatie:
Kerk Epse

Omschrijving

Kerk en dorpshuis 'De Opgang',  Lochemseweg 36, Epse
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail