Lange titel:
Voorjaarsconcert van De Harmonie

Wanneer:
zondag 17 maart 2019
Waar:
Ontmoetingskerk Eefde

Omschrijving

Zondagmiddag 17 maart geeft muziekvereniging Gorssel-Eefde haar traditionele voorjaarsconcert, deze keer in de Ontmoetingskerk te Eefde. Aanvang is 14.30 uur.

Hanzehof 2 met Iris en dansersJubileumconcert in de Hanzehof met Iris Kroes en dansers van Mars Ben­tumOp 24 november had De Harmonie haar onvergetelijke 110-jarig jubileum­concert in de Hanzehof, maar daarna was het al weer snel tijd om te repeteren voor de vele concerten die dit jaar op het programma staan. 19 mei is er een concert in de Gorsselse kerk samen met het koor ‘Hoventoon’, maar eerst dus nog het Voorjaarsconcert in Eefde.

Het wordt een kort maar krachtig concert met als thema ‘Reis door de ruimte’. Zowel jong als oud gaan muzikaal op reis. Het voorjaars­concert is deze keer een matinee, omdat De Harmonie graag meer ruimte wil geven aan hun 25 jeugdige talenten en hun achterban. Ook zij zijn flink aan het repeteren en willen er een feestje van maken. Als finale zal er nog een mix van jong en oud ten gehore worden gebracht.
Bekende stukken als 'Fly me to the moon' van Frank Sinatra, 'Mother Earth' van Within Temptation, 'Jupiter Hymne' van Gustav Holst en 'Venus' van Shocking Blue zullen aan bod komen.
Na afloop zijn er koffie/thee en eigen gebakken lekkernijen te koop.

De Harmonie ziet u graag verschijnen!
Gratis toegang.
  

    

Locatie:
Ontmoetingskerk Eefde


Locatie

Ontmoetingskerk Eefde
Locatie:
Ontmoetingskerk Eefde

Omschrijving

Schurinklaan 1, 7211 DD Eefde
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail