Lange titel:
Tripalon van rijvereniging Semper Fidelis

Wanneer:
zondag 24 maart 2019
Waar:
Semper Fidelis

Omschrijving

DSC 0235Traditiegetrouw organiseert rijvereniging Semper Fidelis in maart haar jaarlijkse Tripalon, dit jaar voor de 16e keer. Het gezellig hippisch evenement wordt dit jaar op zondag 24 maart gehouden in de schitterende Gorsselse bossen. Op die dag zal een groot aantal ruiters met hun paarden of pony’s deelnemen aan de wedstrijd die uit drie onderdelen bestaat. Allereerst wordt er een dressuurproef verreden, daarna een springparcours afgelegd en tenslotte – en daar gaat het de combinaties natuurlijk écht om – de mooie en afwisselende terreinrit door de bossen en landerijen met de nodige hindernissen onderweg.

Het leuke van deze wedstrijd is dat je de terreinrit zowel alleen, met z’n tweeën of met een groepje kunt rijden. Kom je een enge hindernis tegen dan mag je er gewoon langsrijden. Je krijgt geen strafpunten als je iets niet springt, wel kun je punten verdienen als je iets wel springt. Het maakt niet uit hoelang je erover doet, gewoon genieten dus!

Niet alleen ruiters en paarden genieten van deze dag, ook als bezoeker kunt u volop meegenieten van voorbij galopperende pony’s en paarden, prachtig in de natuur verwerkte hindernissen en een heerlijke (bos)wandeling. De waterbakhindernis is daarbij altijd een “must-see”, meestal spectaculair! In de kantine van het manegecomplex van rijvereniging Semper Fidelis kunt u terecht voor een hapje en een drankje. U hebt vrij entree tot het evenement.

Wij hopen op een dag met mooi weer, gezelligheid, mooie sportieve prestaties en veel bezoekers ! Ook honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.


www.semperfidelisgorssel.nl 

  

Locatie:
Semper Fidelis


Locatie

Locatie:
Semper Fidelis

Omschrijving

Manages van Semper Fidelis
Amelterweg 6a, 7213 BD Gorssel
Website van Semper Fidelis
Locatie op Google Maps

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail