Lange titel:
Lezing Annegreet van Bergen bij De Borkel

Wanneer:
dinsdag 9 april 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Bergen Annegreet van C Jelmer de Haas rechtenvrij zww kleinAnnegreet van Bergen (foto Jelmer de Haas)Op maandagmiddag 9 april 2019 om 14.30 uur is schrijver Annegreet van Bergen te gast bij De Bor­kel in Gorssel. Zij komt vertellen over haar laatste boek ‘Het goede leven’.

Annegreet Van Bergen is vooral bekend als auteur van de bestseller ‘Gouden jaren’. Het boek ve­rtelt over hoe ons dagelijks leven in een halve eeuw onvoorstel­baar is veranderd. Met nieuwe obser­vaties en anekdotes pakt Annegreet in ‘Het goede leven’ de draad weer op en laat ze bijvoor­beeld zien dat de wereld door de gestegen rijkdom ‘openbrak’ en dat daardoor de ongelijk­heid tussen rangen en standen en tussen mannen en vrouwen kleiner werd. Ook inzichten veranderden: want wie biedt tegen­woordig zijn gasten nog een rokertje aan en welk kind spaart er nog sigaren­bandjes? Ook laat Van Bergen schitterende foto’s zien uit de tijd dat Nederland nog niet half zo rijk was als nu.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene,  Graafschap bibliotheken en kantoor­boek­handel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6 entreekaarten kopen bij kantoorboekhandel Becht­le in Gorssel, de bibliotheek Gorssel en in het restaurant van De Borkel. Aan de zaal kosten de kaar­ten € 8,50. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06-12970642 of e-mail .

 

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail