Lange titel:
Seniorenmiddag van de Oranjevereniging met ‘De Bêkezangers’

Wanneer:
woensdag 24 april 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

BekezangersSamen met Sutfene organiseert de Oranje Vereniging Gorssel elk jaar voor de senioren onder ons een gezellige Senioren­middag in de Borkel. Ook dit jaar is het weer gelukt een geanimeerd programma op te stellen. Alle senioren uit Gorssel en omgeving zijn op woensdag­middag 24 april om 14.30 uur van harte welkom en de entree is gratis.

De middag begint met de ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekkernij. Dan volgt het optreden van de Bêkezangers uit Bathmen. Zij hebben een zeer gevarieerd repertoire en hebben speciaal voor de wat oudere senioren hieruit hun favorieten geselecteerd.

Tijdens de pauze wordt er een drankje geschonken en lekkere hapjes rondgedeeld, waarna de Bêkezangers hun optreden vervolgen. Na afloop krijgen de aanwezigen een heel leuk cadeautje mee. 

Senioren, die van buitenaf komen en niet over eigen vervoer beschikken, kunnen toch aan het evenement deelnemen. Een telefoontje naar Sietske Bezemer (0575-493202) is voldoende en men wordt opgehaald en weer veilig thuisgebracht.
Houd dus de middag van woensdag 24 april vanaf 14.30 uur tot omstreeks 16.00 uur vrij voor dit gezellige en muzikale seniorenprogramma.

  

   

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail