Lange titel:
Boekenmarkt bij de molen

Wanneer:
zondag 26 mei 2019
Waar:
Molen Geertruida Cornelia

Omschrijving

Boekenmarkt2018 2Op zondag 26 mei is van 10 tot 16 uur weer de boekenmarkt bij de molen Geertruida Cornelia in Gorssel. Er is keus uit 15.000 boeken tegen aantrekkelijke prijzen.
De opbrengst van de boeken­markt is bestemd voor onderhoud aan de molen.

Boekenmarkt2018 1 De boekenmarkt wordt gehouden in de hallen van de buren, loonbedrijf Boschloo, Gorsselse Enkweg 2a in Gorssel. 

Boekenmarkt2018 3Het dweilorkest van de Harmonie en dixielandband De Krekkers zorgen rond het middaguur voor een muzikale omlijsting. Zoals altijd zijn ook fruitbedrijf Makking en de imkervereniging aanwezig.  Er wordt een gezellig terras ingericht, om het boekenzoeken even te onderbreken, en er worden pannen­koeken gebakken.

Laatste keer, maar ...
Dit is de 25e en laaste boeken­markt. Althans in deze vorm, want vanaf juli zijn er iedere zaterdag boeken te koop in 'De Stoom'. Dat is de voormalige maalderij achter het Mulders­huus.

 

Wilt u boeken kwijt voor dit doel? Ze kunnen het hele jaar worden gebracht bij de molen. Mocht dit een probleem zijn dan kunnen ze worden gehaald. Hiervoor kunt u bellen met tel. 0575-492566.

 

 

 

 

Locatie:
Molen Geertruida Cornelia


Locatie

Molen Geertruida Cornelia
Locatie:
Molen Geertruida Cornelia

Omschrijving

Korenmolen Geertruida Cornelia (de 'Gorsselse Molen')
Gorsselse Enkweg 2, 7213 LM Gorssel
Locatie op Google Maps

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail