Lange titel:
Muziekinstrument keuzeavond van de Harmonie

Wanneer:
maandag 20 mei 2019
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

HarmonieOp maandagavond 20 mei heeft De Harmonie Eefde - Gorssel weer haar traditionele instrument-keuzeavond voor haar blokfluit-muzikanten, met hun ouders. Vanaf 18.40 uur zijn ze van harte welkom in 't Trefpunt in Gorssel. De muzikale talenten mogen dan naar believen, op allerlei "toeters" gaan blazen, onder toezicht en coaching van de betreffende bespeler in het groot-orkest. Dit is altijd een erg gezellige (en uiteraard ook enigszins rumoerige..) happening, waarbij de blokfluiters veelal erg onder de indruk raken van die 'echte instrumenten'. Doel is dat ze een favoriet instrument gaan ontdekken, voor zover dat nog niet gebeurd is.

Dit is een leuke gelegenheid om De Harmonie in een kort tijdsbestek te ervaren en te leren kennen, ook voor anderen dan kinderen die nog een instrumentkeuze moeten maken. Dus als u op zoek bent naar een muziekvereniging, kom dan ook gerust. 

Vanaf 19.30 uur speelt het orkest wat voor de kinderen, zij mogen dan in het orkest naast een instrument van hun keuze zitten. Verder krijgen de kinderen een aanmeldingsformulier mee en een 'diploma' voor hun deelname.

Voor eventuele verdere vragen zijn Patricia de Leeuw en Mirjam Aalderink beschikbaar (mailadressen:   resp.  

De Harmonie hoot veel kinderen, hun ouders/opvoeders en andere geïnteresseerden te mogen begroeten op maandagavond 20 mei in Gorssel.

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail