Lange titel:
Ondernemersbijeenkomst gemeente en wethouder economie

Wanneer:
woensdag 19 juni 2019
Waar:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Eric Jan de HaanWethouder economische zaken Eric Jan de HaanOm het contact tussen onder­nemers en de gemeente aan te halen, organiseert de gemeente een reeks Lochemse Zaken Cafés. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en over en weer te weten wat er speelt. Want onder­nemers en gemeente zijn twee werelden met vaak hetzelfde doel: een sterke economie en een gemeente waarin het prettig leven, wonen en recreëren is.

In 2019 zijn er vier cafés gepland. De eerste is in Gorssel, op woensdag 19 juni van 16.30 tot 18.30 uur in Residentie de Roskam, het zalen­centrum van Loetje.
Ondernemers mogen zelf meedenken over de onderwerpen.

Weten wat er speelt
De cafés zijn een initiatief van wethouder Economie Eric-Jan de Haan: “Als gemeente zijn we er voor onze inwoners en ondernemers. Het motto van ons college is: ‘Dichtbij, duurzaam, doen!’. We blijven graag de hele collegeperiode in gesprek, ook met onder­nemers. Ik hoop er veel te ontmoeten. Van MKB-er, ZZP’er, tot toekomstig onder­nemer en industrieel. Het is goed om elkaar te spreken over kansen en belem­meringen en mogelijke acties.”

Onderwerpen
Thema is: de agenda voor onze Lochemse economie. Aanleiding zijn de uitkomsten van het onderzoek naar MKB-vriendelijkheid en de economische agenda ‘Lochem werkt!’, die eraan komt. Na aanmelden voor het café zult u de betreffende stukken ontvangen per e-mail. Op 19 juni gaat de gemeente graag hierover met de aanwezige ondernemers in gesprek. Maar ook hoort de gemeente graag hun informatiebehoefte, bijvoorbeeld waarover zij geïnformeerd willen worden en hoe.
Ook kan meegedacht worden over het onderwerp en de plek voor de komende cafés.

Aanmelden
Aanmelden voor het café van 19 juni kan op:
www.lochem.nl/ondernemen/contact/lochemse-zaken-cafe.html  
Er is plek voor 20 ondernemers. Vol is vol.

Neem voor meer informatie contact op via email aan  

  

Locatie:
Residentie de Roskam


Locatie

Residentie de Roskam
Locatie:
Residentie de Roskam

Omschrijving

Residentie de Roskam is het zalencomplex van Loetje Gorssel
Eigen ingang aan de zijkant (naast museum)
Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel
Telefoon: 0575 -760199

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail