Lange titel:
Buitenkunstig Gorssel, straatfestival

Wanneer:
zondag 16 juni 2019
Waar:
Gorssel

Omschrijving

BuitenkunstigPosterBuitenkunstig Gorssel is een groot gratis toegankelijk kunstzinnig straatfestival in hartje Gorssel met kunst en brocante, muziek en theater, exposities, een streek­producten­markt, kinder­activiteiten en lekkere hapjes en eten.
Het festival wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en is een echte publieks­trekker. 
Buitenkunstig2018 JTE 64 kleinFoto's van Buitenkunstig Gorssel van vorig jaarAanvang 11.30 uur, einde ongeveer 17.00 uur.
Gratis toegang.
  

Straatacts

Er zijn maar liefst tien straatacts, die op wisselende tijden en plekken uitgevoerd worden: Een festival­show met lucht­acrobatiek en trampoline-act, de Gele Verhalen­bus, een goochelende karikaturist, de Stone Age Rocks van levens­grote stenen, de Sweet Chefs animatie, de dame die All that Jazz zingt en een dame die het ouderwetse speel­doosje tot leven brengt en de Wereldreiziger.
 

Buitenkunstig2018 JTE 57

Kinderplein

Buitenkunstig2018 JTE 70 Buitenkunstig2018 JTE 68Het Kinderplein wordt dit jaar bezet door CHONK! Het is de koning van de speel­tuinen. Er zijn drie interactieve kunst­zinnige installaties om mee te spelen. Een wip met daarop twee luie stoelen, een gigantisch grote bellen­­blazer die wordt aangedreven door spierkracht, en de draai­­molen gemaakt van een tandem en een bank. 
  

Markten

Verdeeld over drie locaties zijn kramen opgesteld:
- Kunst in Joppelaan
- Brocante in de Hoofdstraat
- Streekproducten op het Nijverheidsplein 
  

Livemuziek

Livemuziek wordt later bekend gemaakt
 

Foodplein

Even bijkomen en genieten van lekkers kan op het Foodplein aan de Hoofdstraat met koffie van Kaldi Mobiel, lekkers van Het Elf Uur en De Hoek, de HY sixty-seven wine­truck, Flamm­kuchen en ijsjes en lunch van Zo en Nu.
  

Exposities
  

... & More

- De meeste winkels zijn geopend tijdens Buitenkunstig
- Museum MORE is geopend van 10 tot 17 uur.
   


 

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail