Lange titel:
Septemberfest

Wanneer:
zaterdag 7 september 2019
Waar:
Gorssel

Omschrijving

SeptemberfestZaterdag 7 september geht's loss.... Het Gorssels September­fest belooft een knallende opvolger van Gorssel Huilt te worden. Het wordt een feest geïnspireerd op het traditionele Oktober­­fest in München. Het evenement wordt georgani­seerd door Stichting IJsseljazz en Carnavals­­vereniging de Gorsel­narren.

Het Nijverheids­plein wordt in stijl ingericht met lange bier­­tafels. Bier is er in pullen van een halve liter, op het menu staan braad­­worsten en natuurlijk zal er ook live muziek zijn.

Deutsche muziek
De band Reeper­bahner Stimmung­macher en het duo Party Kryner zijn een garantie op ‘feest vanaf de eerste seconde’. En met zangeres Caro (Helene Fisher Double) belooft het een onvergetelijke avond te worden. Net zoals Helene Fischer zelf is CARO een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits zijn de basis voor succes bij al haar optredens. ‘Atemlos’, ‘Phänomen’ en ‘Fieber’. Alle grote Helene Fischer hits komen voorbij en zorgen gegarandeerd voor ‘Stimmung’. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu is ze te zien en te horen op 7 september in Gorssel! ‘Du bist doch dabei?!’

Lederhosen en Dirndls
Het thema van het Septemberfest is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om je als bezoeker bijzonder uit te dossen. Dus: ‘ein Lederhosen für die Herren und eine schöne Dirndl für die Damen’. 
 

Kaartjes
De deuren gaan op 7 september om 20.30 uur open. Kaarten zijn vanaf juli verkrijg­baar bij de bekende voorverkoopadressen.
Kaartjes kosten tijdens de speciale voorverkoop in De Hoek op zaterdag 31 aug € 7,50 per stuk. Daarna zijn ze voor voor € 10,- verkrijgbaar bij Bechtle en De Hoek en op de avond zelf € 12,50.

 

 

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail