Lange titel:
Themacafé De Borkel: lezing Maarten Spanjer

Wanneer:
dinsdag 10 september 2019
Waar:
De Borkel

Omschrijving

Spanjer Maarten kleinMaarten Spanjer op 10 september 2019 in De BorkelOp dinsdag 10 september om 14.30 uur is schrijver Maarten Spanjer te gast bij De Bor­kel.
Maarten Spanjer is schrijver en debuteerde in 1986 met de verhalen­bundel 'Eigen Schuld’, waarin hij op tragi­komische wijze zijn roomse jeugd in Amsterdam beschreef. Het boek werd lovend ontvangen.
Naast schrijver is Spanjer acteur en televisiemaker en ook was hij een jaar prof­voetballer. Als acteur speelde hij onder meer in films als ’Spetters’ en ‘De Kameleon’ en met het televisie­programma ’Taxi’ won hij de Gouden Roos van Montreux. Er volgden meer boeken, waarin Spanjer kon putten uit een schat van ervaringen, op­gedaan in de voetballe­rij, in acteurs- en schrijvers­kringen en uiteraard in het dagelijks leven. Dit leverde meestal humoristische, soms ontluisterende, maar altijd boeiende verhalen op. Zijn laatste boek kwam uit in 2016 en was getiteld ‘Spanjer in stukken’. 
Momenteel werkt hij aan een bundel verhalen met als werktitel 'Alles moet weg’. Door zijn achter­grond als acteur kan hij zijn verhalen niet alleen vak­kundig op papier zetten, maar ze ook boeiend voor het voet­licht brengen. 

De organisatie is in handen van Sutfene, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboek­handel Bechtle. Kaarten in de voor­verkoop kosten € 6 en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Bechtle, het restaurant van De Borkel en de Bibliotheek in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: tel. 06–12970642 of  

Locatie:
De Borkel


Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetingscentrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail