Lange titel:
Start van klaverjas competitie

Wanneer:
dinsdag 24 september 2019
Waar:
De Hoek

Omschrijving

Klaverjassen kleinKlaverjassen bij De Hoek in Gorssel of er een (opfris)cursus volgen(Leren) klaverjassen in De Hoek
Hoe vaak hoor je niet van kennissen of familieleden dat het zo gezellig is om één keer per maand een gezellig avondje te gaan kaarten. Maar dan komen direct de vragen: “Waar kan ik klaver­jassen“ of “waar kan ik dat leren”.
In Gorssel kan dat bij Eetcafé De Hoek. Daar wordt maandelijks van september tot en met juni (dus tien keer) op dinsdag­avond competitie gespeeld. Maar je kunt het daar ook leren of even de regels opfrissen.

Amsterdams systeem en gratis cursus
De eerste avond van het seizoen 2019/2020 is op 24 september, te beginnen om 19.30 uur. Er wordt gespeeld volgens het ‘Amsterdams systeem’ en per avond worden er vier bomen gespeeld van twaalf rondes. Per avond zijn er drie prijzen. Ook wordt er dit seizoen een – gratis – cursus van een aantal middagen en/of avonden aangeboden. Data worden in overleg met de deel­nemers bepaald.
Bij de klaverjassers in De Hoek staat gezelligheid voorop en inmiddels hebben ze al jaren gemiddeld vier à vijf tafels per avond.

Opgave
Opgave voor zowel de competitie als de cursus is mogelijk bij Eetcafé De Hoek, Willem Mogezomp, tel. 06-20535640 of 0575-492 63, e-mail , of bij Geert Hiethaar, tel. 06-51258420, e-mail .
Bij opgave naam, telefoonnummer en mailadres doorgeven. Ook graag aangeven of de aan­melding voor de competitie is of voor een beginners- of opfriscursus.

  

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail