Lange titel:
Lezing van Peter Brusse over Engeland (Uitverkocht)

Wanneer:
zaterdag 9 november 2019
Waar:
Museum MORE

Omschrijving

Deze lezing is uitverkocht.

Museum MORE staat dit najaar in het teken van Britse cultuur, met de grote overzichts­tentoonstelling For Real met topwerken van Britse realisten uit de jaren '20 en '30.
Met de Brexit in het vizier, neemt de legendarische oud-correspondent Peter Brusse u mee Het Kanaal over en weer terug aan de hand van zijn nieuwe boek Ach, Engeland. Want de Britten nemen dan wel afscheid van Europa, maar in het geval van Nederland is dat eigenlijk onmogelijk. Beide zeevarende naties delen een lange geschiedenis. Ze voerden oorlog met elkaar, probeerden elkaar te bekeren, leenden elkaars taal en imiteren elkaar nog altijd.

Peter Brusse
PeterBrussePeter Brusse (1936) is schrijver, journalist en voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal. Hij studeerde Rechten in Amsterdam en raakte bij het grote publiek bekend als correspondent in Londen voor de Volkskrant en het NOS Journaal. Hij bestudeert de Britten al ruim een halve eeuw en weet dat je ze nooit echt zult begrijpen. Hij schreef onder andere de bestsellers Neem nou Londen en Engeland bestaat niet.  

Reserveren
De lezing is op zaterdag 9 november vanaf 11.30 en duurt ongeveer 1 uur. Aansluitend is er een signeer­sessie. Daarna kunt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken en de tentoonstelling For Real.

Reserveer tijdig ivm het beperkte aantal plaatsen via  Vermeld in uw mail ook het aantal plaatsen, uw naam en telefoonnummer.

Ticketprijs € 7,50 exclusief museumentree. Betaling op de dag zelf bij de kassabalie in Museum MORE in Gorssel.

  

Locatie:
Museum MORE


Locatie

Museum MORE
Locatie:
Museum MORE

Omschrijving

Het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme
is gevestigd in hartje Gorssel.
Hoofdstraat 28, 7213 CW Gorssel
Telefoon 0575-760 300
Website
  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail