Lange titel:
Workshop Yoga en de overgang

Wanneer:
zaterdag 21 september 2019
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Zaterdag 21 september is er een workshop 'Yoga en de Overgang' in studio Yoin, de studio van Ellen van der Veen voor Yoga en Pilates in 't Trefpunt in Gorssel. 

Yoin logoVeel vrouwen heb (veel) last van de overgang. Deze grote groep vrouwen krijgt steeds meer (landelijk) de aandacht. Gelukkig maar, want veel vrouwen weten niet dat hun klachten wellicht iets te maken hebben met hormonen.
Deze klachten kunnen zijn: paniek­aanvallen, huil­buien, woede uitbarstingen, concentratie­problemen, vergeet­achtigheid, gewichts­toename, lusteloos­heid, hoofdpijn, spier- of gewrichts­pijn, gejaagd­heid, stress, opvliegers, nacht­zweten, depressieve gevoelens, slapeloosheid, hart­kloppingen, jezelf niet meer herkennen. De klachten kunnen al aanwezig zijn voordat je menstruatie­cyclus verandert.

Hormoonyoga helpt je hormonen en emoties in balans te houden. De hoeveelheid vrouwelijke hormonen in het lichaam fluctueert voortdurend, net als de samenstelling ervan.
En je gevoelens ‘wieberen’ mee! Goed nieuws: met hormoon­yoga kun je die flow sturen.

Tijdens deze workshop zal in een compacte presentatie Miek Hidding, verpleegkundig overgangsconsulent, de deelnemers vertellen hoe dat nu zit met de overgang en Sabine van de Biezenbos, orthomoleculair voedingsdeskundige, vertelt over het belang van goede en gezonde voeding. Daarna neemt Ellen van der Veen je mee voor een inspirerende les hormoonyoga.

De workshop is van 9.30 tot 11.00 uur de kosten zijn € 15,- p.p.
Opgeven kan via de mail  
Bellen voor informatie mag natuurlijk ook: tel. 06-28130072
Website Yoin

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail