Lange titel:
Concert van Ron Staal

Wanneer:
donderdag 10 oktober 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

Zanger en pianist Roon Staal komt na zijn verblijf in Vladivostok en Japan naar Gorssel. In het kader van zijn herfsttour doet hij op donderdag 10 oktober Gorssel aan voor een concert in de kerk, dat om 20.00 uur begint. Ron Staal is een unieke vertolker van bekende songs en eigen Engels- en Nederlandstalige werken. Tijdens de komende tour zal hij zijn nieuwe album ‘Peace’ presenteren.

Roon StaalDe nieuwe herfsttour met 19 concerten door heel Nederland volgt op zijn succes­volle zomer­tour afgelopen juni. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met zijn soepele tenor­stem zeggings­kracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 werd hij genomineerd voor een musical award voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rock-opera Tommy (2002), en had hij rollen in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991).

Staal werd onlangs nog fraai gerecenseerd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel ("Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away") en Gilbert O'Sullivan ("It's his voice not least his songwriting ability that really shines throughout"). Staal is een onafhankelijke musicus met een eigen platenmaatschappij en boekingskantoor en met zijn authentieke performance weet hij een steeds groter publiek te bereiken.

Tijdens het concert in Gorssel komen veel werken van zijn nieuwe album langs waaronder Waltzing Matilda, Sound Of Silence, I Have A Dream, Across The Universe en zijn eigen songs waaronder Peace en Simple Song. Maar ook zullen bekendere werken te horen zijn zoals Help Me Through The Night, Promise, Stay With Me 'Till The Morning, Pie Jesu, Als Je Mij Zoekt en "Bridge Over Troubled Water.

Kaartjes kosten € 17,50 per stuk en kinderen t/m 14 jaar hebben 50% korting. Informatie over de concerten en het reserveren van kaarten op www.roonstaal.com  of via tel.nr. 0630025992.  Zolang de voorraad strekt is verkoop voor aanvang van het concert aan de deur ook mogelijk.

  

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail