Lange titel:
Opfriscursus verkeerskennis en rijvaardigheid

Wanneer:
woensdag 30 oktober 2019
Waar:
Laren

Omschrijving

Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober kunnen inwoners van de gemeente Lochem hun verkeers­kennis en rijvaardigheid opfrissen. Wilt u zich als ervaren verkeers­deelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeers­regels, turbo­rotondes, spits­stroken en nieuwe belijningen? Wilt u daarbij ook tips krijgen voor zuiniger en milieu­vriendelijker rijden? En advies over uw routine­foutjes? Dan is deze opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met de gemeente Lochem en Stichting Welzijn Lochem een goede gelegenheid.

Verkeerskennis
rijvaardigheidOp woensdagavond 30 oktober informeert een verkeers­voorlichter van Veilig Verkeer Nederland u over de verkeers­regels en -borden, die in de loop der jaren veranderd zijn. Deze avond vindt plaats in Zalen­centrum Stegeman in Laren, aanvang 19.30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur.
Toegang is vrij en iedereen is welkom.

Rijvaardigheid
Donderdag 31 oktober volgt het 2de deel van de cursus. U maakt in uw eigen auto een rit met een erkend rij­instructeur, aansluitend krijgt uw tips over uw rijvaardig­heid. Verder kunt u deelnemen aan een gehoor- en ogentest, verzorgd door Beter Horen en Bril-In-Mode. Totale duur is ongeveer één uur. U krijgt na afloop een naslagwerk, een bewijs van deelname en een ritverslag van de rijinstructeur.
Ook deze dag vindt plaats vanuit Zalen­centrum Stegeman in Laren. De kosten zijn € 15,-

Opgave
Dit kan tot 23 oktober via Stichting Welzijn Lochem, iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur, tel. 0573–297000, of per e-mail bij:   of  

  

Locatie:
Laren


Locatie

Locatie:
Laren

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail