Lange titel:
Vertoning film ‘Liever geen bezoek’

Wanneer:
maandag 14 oktober 2019
Waar:
Harfsen

Omschrijving

Graf Ynze en Christine kleinGraf Ynze Dikkerboom en Christine van Heesch aan de Schepersweg in HarfsenIn het kader van de herdenkingen rond het thema ’75 Jaar Bevrijd’ vertoont de Historische Vereniging De Elf Marken op maandag­avond 14 oktober 2019 in ‘Ons Gebouw’, Sporkehout 6, 7217 TN Harfsen de film ‘Liever Geen Bezoek’. Op die dag is het 75 jaar geleden dat de boerderij Zonnen­berg van Gerrit Slagman en op dezelfde dag ook het ‘Onderduikers­hol’ door de SD werden overvallen. 

De indrukwekkende film is gemaakt door de in Gorssel geboren en getogen film­maker Andries Udink.
Toen de film in 2009 uitkwam, was de waardering van het publiek groot en is hij in vier avonden voor een volle zaal vertoond. Andries is op deze avond ook aanwezig om de film in te leiden.
De korte inleiding begint om 19.30 uur. De film duurt twee uur, rond 21.00 uur is er een pauze.
Er wordt voor deze avond veel belangstelling verwacht en daarom is het noodzakel­ijk vooraf een kaartje te halen. Dat kan op vrijdagavond 11 oktober tussen 18.00 en 19.00 uur en ’s zondags na de kerkdienst bij Arjan Meijerink en Piet Meininger in Ons Gebouw,  en in Gorssel tijdens de openingsuren van het Tramstation. Kaarten kosten € 5 p.p.; voor leden van De Elf Marken is de toegang gratis.
Openingsuren Tramstation: dinsdag 14.00-16.00 en donderdag 10.00-12.00 uur.

Locatie:
Harfsen


Locatie

Locatie:
Harfsen

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail