Lange titel:
Viering van 12,5 jaar Naober

Wanneer:
zaterdag 9 november 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

Naober12 5jaar'Naober neugt oe'
Magazine Naober (hét plattelands­magazine voor Noord- en Oost-Neder­land) viert feest. Op 10 november is het exact 12,5 jaar geleden dat het eerste exemplaar van het blad is gepresenteerd. Het koperen jubileum wordt een dag eerder, op zaterdag­middag 9 november gevierd, met een jubileum­bijeenkomst en een plattelands­forum in de Gorsselse kerk. Aanvang: 14.00 uur.
Luister en discussieer mee met het forum onder de titel Olde Leu, Nieje Leu. Hoe kijkt u aan tegen het nieuwe samenspel op het platteland?

Als verbinder op het platteland nodigt Naober u van harte uit voor deze bijeen­komst. Laat uw stem horen in de discussie! 

Programma

14.00 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
14.30 Start van het programma
- Naober 12,5 jaar, met de initiatiefnemers Arie Ribbers en Hans Siemes
- Muzikaal tussendeurtje
- Pauze
- Plattelands­forum Olde Leu, Nieje Leu, samen­spel op het platteland. Oud en nieuw moeten het met elkaar rooien op het platteland. Forum­leden zijn de schrijver A. J. Snijders, een Amster­dammer die zich op het Achter­hoekse platteland heeft genesteld; Ingrid Jansen, oud-voorzitter van de Producenten­organisatie Varkens­houderij en directeur van Stimuland; Henk Robben, oud-burgemeester van Wierden en voorzitter van Mien Naober; geograaf Joost Gieling, wetenschapper op het gebied van platteland, de bewoners en vrijwilligers. Het forum staat onder leiding van Marsha Walraven, hoofdredacteur van Naober.
17.00 Napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

  
Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via deze link 
De entree is gratis.

  

    

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail