Lange titel:
Informatieavond elektrische dorpsauto(‘s)

Wanneer:
woensdag 27 november 2019
Waar:
De Brink

Omschrijving

Elektrip3 kleinIn de gemeente Lochem rijden al diverse elektrische deelauto’s. Het wordt hoog tijd dat ook in Gorssel samen met Lochem­Energie voor elkaar te krijgen, vinden Gorsselnaren Henk Nutbey, Linda Sanders en Herman Winkelhorst.
Als een (tweede) minder dan 8000 km per jaar rijdt, is het gebruik van een deel­auto veel goedkoper en schoner. Mensen die overwegen een elektrische auto te kopen, maar beseffen dat die best veel stil zal staan zouden die met een handige reservering­sapp kunnen delen met mensen in de straat of met familie of vrienden. 
Elektrip, een initiatief van burgercoöperatie Lochem­Energie heeft al een aantal jaren twee- en vierpersoons elektrische auto’s in stad Lochem voor de losse verhuur. Ook in Eefde en Almen worden al elektrische auto’s via de losse verhuur gedeeld. Om het auto­delen aantrekkelijker te maken zijn er meer opties. 
De initiatiefnemers willen het gebruik van elektrische deelauto’s graag uitgebreid toelichten op een informatie­avond op woensdagavond 27 november. Iedereen is welkom om 20.00 uur in De Brink, Hoofdstraat 27 in Gorssel. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur. Het is niet verplicht om aan te melden, maar het maakt de organisatie wel gemakkelijker. Dus graag een aanmeldingsmail naar 
.

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail