Lange titel:
Intocht Sinterklaas

Wanneer:
donderdag 5 december 2019
Waar:
Gorssel

Omschrijving

Sint2018PaulaKorte 14Foto's van de intocht van Sinterklaas 2018 (Foto's Paula Korte)Wie komt er alle jaren, weer naar Gorssel gevaren?

Sint2018PaulaKorte 25Sint en zijn gevolg zijn weer in het land en op donderdag­ochtend 5 december wordt hij bij de veer­stoep aan de IJssel door alle kinderen van de Vuller­school ingehaald. Iedereen mag mee.

Sint2018PaulaKorte 26Om 8.30 uur vertrekken de kinderen vanaf de Vullerschool. Via de Hoofd­straat, Esdoorn­laan, Molenweg, kruising Deventer­weg, en de Veerweg lopen ze naar de veerstoep. Sinterklaas en zijn pieten worden daar om ongeveer 9.00 uur verwacht. Met Sinterklaas voorop gaat de stoet via de zelfde route terug naar het centrum van het dorp. Rond 10.00 uur komen ze aan op het plein bij Den Oldenhof aankomen en daar wordt Sint toegezongen en is er natuurlijk weer veel pieten­gekkigheid te beleven.

Tegen 10.30 uur gaan de kinderen van de Vullerschool weer terug naar school, waar hun Sinterklaasfeest wordt voortgezet. 

P.S.: goed opletten hoe Sint en zijn Pieten eruit zien, want de kinderen van de Vuller­school hebben nieuwe kleren bedacht!

  

  

Locatie:
Gorssel


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail